streetdancer

Idag äter jag frukostlunch. Jag är bra på att sova till mitt på dagen! Skärpning på mig. Man mår inte bra av det egentligen. Man mår mycket bättre av att vara uppe i bra tid. Men jag har kommit på att om jag missar frukosten så slipper jag det här med att hitta en frukost som jag gillar. Jag är inte alls bra på frukost. Jag har typ slutat med yoghurten då jag känner att jag vill äta så lite kolhydrater som möjligt per dag och det har blivit för mycket under påsk, och det är lätt att man äter för mycket kolhydrater med mejeriprodukter.

I påsk har jag förövrigt ätit sill och ägg! Jag tycker inte särsilt mycket om ägg eller särskilt mycket om sill, men tillsammans är det fasen gott! :) Men man ska passa sig för sillen! Jag åt skärgårdssill, det är runt 7g kolhydrater i den. Men i brännvinssillen till exempel är det 20!

Frukost/lunch: chiliölkorv m. funlight strawberry :)

Till middag har jag tänkt steka marinerade grytbitar i grädde och blanda i champinjoner eller nått sånt gott :>
Idag har även mina skor kommit :) Jag ska hämta ut dem snart! :D Idag blir det minsann en springtur! :D

Powerwalk!

Nu har min viktminskning börjat igen känns det som :) Jag har inte vägt mig än men jag bara känner det :) Vilket känns bra! Jag har ätit lite mindre och rört mer på mig.
Igår skulle jag ut och powerwalka lite, men det var så otroligt drygt att jag sprang vägen tillbaka. Visserligen bara en kilometer, men bra gjort ändå då jag bara hade converse på mig haha!

Idag var det första jag gjorde att äta lunch med brorsan och farsan och hans anställda typ :P Sen gick jag ut på en powerwalk i en timme drygt. Lite terräng också haha. Sen stack jag ut och red i 2½ timme :) POW! Bra dag.


Frukost/Lunch: Kababsallad<3
Middag: Lchf-flygande Jakob


Nu: Kvällsfika bestående av 2 low carb-mackor<3
Jag försöker dra in lite på dem (igår åt jag inga) Men just idag känner jag mig förtjänt av dem :)


Mr. Saxobeat

Eftersom jag är otålig och vill ha mina springskor nununu :) Så tog jag och beställde de nya 'kändafråntv-skorna' Nike Lunarglide 2. Jag ville ha de blåa men de fanns inte i lager, så det fick bli de som är orange. Otålig tjej. Men den färgen funkar nog också :)
Idag ska jag iväg och köpa träningsbyxor också :) Snart snart ska min springperiod börja! :>

Bra låt att träna till: Mr. Saxobeat - Alexandra Stan (Plus att jag tycker om texten i mitten av låten haha)


Tips på springskor?

Frukost: 1½ dl turkist yoghurt m. ca 2 tsk hackade hasselnötter
(Märke: G Garant; 1.5 kolhydrat i hela påsen)

Lunch/middag: kebabsallad<3 Morsan och jag stack till stan och käkade :)

Kväll: 2 low carb mackor, ost och (ve och fasa) leverpastej ;) Bredbar.
7 kolhydrater per 100 gram, men jag var så sugen på det! ;)
plus en halv dl turkisk yoghurt m. lite hackade hasselnötter!
Jag har i princip stått still i vikt i en vecka nu. Känns inte bra alls! Har hamnat på en plattform då kroppen börjar anpassa sig efter intaget. Men då gäller det att inte tappa motivationen. Jag ska ta en extra powerwalkpromenad per dag istället så kanske förbränningen går igång igen! :)
Skorna jag tänkte beställa finns i min storlek nu också, men nu börjar jag ångra mig. Jag vill verkligen hitta de perfekta springskorna! Men jag vet typ ingen bra hemsida att kika på :/ Jag ska googla som attan! :) Tips?

Fika

Kvällsfika: 1 dl turkisk yoghurt m hackade hasselnötter och två low carb-mackor med ost :)
Jag känner att jag bara ska ta mina dagliga två mackor på kvällen istället. Annars är det lätt hänt att det blir både morgon och kväll.
Jag ska börja lägga in mer bilder också känner jag.

Istället för mjöl

Jag hade inte tänkt träna nått idag, men jag känner nu (jag rider inte så ofta) att man får världens träningsvärk i lår och mage efter man har travat några kilometer :) Plus en massa andra muskler som man känner av.
Idag har jag ätit blomkolsmos med falukorv (80% kötthalt) och stuvade champinjoner! :) MUMS :>
Förut provade jag att göra blomkolsmos med grädde och smör, men jag har insett att det är mycket godare med bara smör! :)
Ett bra tips om man vill göra stuvningar och reda såser och grytor eller liknande, när man kör utan kolhydrater; att använda arrowrot istället för mjöl och sånt :) Funkar jättebra! Det finns att köpa bland kryddorna på de flesta affärer :)


Sallad

Jag sitter och äter frukost.. Halv 3 på dagen! Hahah, trött tjej. Men jag ska vända tillbaka dygnet imorrn! :) Jag äter vitkålssallad och dricker Cola Light. Inte den bästa frukosten men ;) Gott är det! Och ibland ska det vara gott :) Jag ska ju försöka sluta med colan helt eftersom det bara är en massa skit i den, men just nu är det bara gott.
Nu blir det ut för någon slags "halvmotion"; rida hestar :) Mina tre knubbhästar ska ha motion de också. Men dessa vilddjur ser iaf till att mina armar hålls i trim! ;)

Run

Jag ska ta och köpa ett par springskor när jag får pengar!
Tips på bra och snygga springdojjor? :) Jag vill ha några
med enkel design. Jag gillar inte riktigt det här med tyg
med 'hål' i på skorna. Men om jag inte hittar några bättre
så får dessa duga! :) 1000:- på heppo.se
Intersport var så överdrivet dyrt :S Men egentligen så
betalar jag hellre mer än så om jag får ett par som jag
verkligen tycker om, men hittills har jag inte hittat någon
bra hemsida.. Men som sagt, några tips? :)

15/4 - 2011

Idag har jag haft sovmorgon. Skönt! Men man blir piggare om man kliver upp tidigt men jag klev upp innan 12 idag i alla fall :P Jag har i alla fall motionscyklat 20 minuter intensivt nu innan 'frukost'. Nu blir det 2 lowcarb-mackor med ost! <3


Big bang!

Jaha, nu har jag skapat min tränings/kost-dagbok/blogg. Känns bra!

Jag började med LCHF-dieten för ca fem veckor sedan.
Längd: 177 cm
Startvikt: 107.5
Nuvarande vikt: 99.3

Jag har alltså gått ner ca. 8 kg på fem veckor genom att äta så lite kolhydrater som möjligt. Jag har hållit mig under 20 gram om dagen. Min målvikt är 75 kg och jag kommer fortsätta så länge jag bara kan med lchf. Det kommer ju komma en dag då det inte kommer vara effektivt längre, men än så länge har jag knappt börjat ;) Så jag räknar med att gå ner i alla fall 15 kg till med lchf! :)

RSS 2.0