Gott nytt LCHF-år

Jag kör med LCHF! :) GI-menyn jag körde på förut var effektiv men ack så mycket jobbigare. Det var ett halvt kilo sallad om dagen och det var en matsked mejeriprodukt hit och dit. Tacka vet jag LCHF som jag är van vid och vet hur jag ska göra med och bestämmer lite själv hur jag ska göra ;)
Men jag kommer balansera lite själv nu. Mindre fett och lite mer grönsaker. Ingen större skillnad, men lite.
Idag blev det kalkon till frukost! Resterna sedan julafton kan sitta bra efteråt också! :D

Innan LCHF


-15 kg
Jag måste börja ta mer helkroppsbilder tror jag2012!

Nu ÄNTLIGEN är julen över. Haha ;) Ne men jag har tappat helt över jul. Har ätit kolhydrater så det stod härliga till! Men jag har hela tiden sett nyår som ett börja-om-datum. Så nu kommer jag köra benhårt fram till den 1:a Juni, utan undantag. Det är jag säker på! :) Jag har nog gått upp himla mycket nu över jul men jag har inte vågen här så det får bli en vägning på Måndag! Med det gjort sätter jag upp en ruta där jag skriver upp kilona jag har gått ner :)
Tills dess!

Gott nytt år allihopa! Nu kör vi beach 2012 och gör ett hälsosamt år av de kommande 365 dagarna! :)

December 22

Sitter och äter keso m. äppelbitar! :)
Just nu är jag ganska oinspirerad(-ande) och äter mest bara för att äta och känner inget intresse för ämnet. Jag slänger i mig nån köttbit ibland typ haha. Ne men jag gör typ aldrig något riktigt recept. Det blir mest en köttbit och sallad om jag lagar någon mat :p
Men efter mellandagarna och nyår har jag lovat mig själv att jag ska skärpa till mig! Mer engagemang till matlagningen! :)

Man går iaf ner på GI! Jag blev ganska paff då man får äta frukt och nötter och massa sånt! Men sen äter man ju mindre fett i övrigt jämfört med LCHF.

December 15 @ night

Jag kör vidare! Jag vet inte riktigt om det är GI eller LCHF. Det är mest bara att jag inte äter kolhydrater då jag inte har mycket pengar just nu. Men till veckan kör jag på med GI-menyn igen!
Idag har jag ätit fläskkarré m. lök som min kompis bjöd på! Riktigt gott!
Annars äter jag mest stekt svamp och köttfärs/kyckling :p

Jag passar på att göra lite reklam för Nysäterns Fjällridning
Gå in på Nysäterns Fjällridning's sida på facebook och dela den här bilden så har ni chans att vinna presentkort!


December 12

Sitter och gottar mig med en skål keso och kiwi! LYX!
Helt otroligt. Just för tillfället gillar jag GI ;) Men jag har alltid fattat det som att LCHF är mer strikt än vad GI är. Men nu känner jag tvärtom! Men det beror väl på att jag är van med LCHF. 
Nu går jag på en 'rivstartmeny' från GIviktkoll.se och det går ganska bra. Men som sagt, ganska strikt!
LCHF tyckte jag var bra för att man slapp vara hungrig. Man kunde äta när man var hungrig. Men med det jag kör nu är det Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag. Visst mellanmål är väl bra, men jag vet inte varför men jag blir bara hungrigare av det. Lär ju vara för att förbränningen kommer igång? Eller så vänjer jag mig bara med tanken på att äta? Haha. 
Ne men förut tog jag typ en skiva ost eller skinka eller nått när jag kände mig hungrig. Men nu ska jag vänta till nästa måltid :p Det är väl för att jag nojar som jag blir hungrig.
Men min favorit med GI är grönsakerna! Man kan verkligen vräka i sig! ;) Känns att det behövs!

Tillbaka!

Nu har jag äntligen återvänt till min hälsosamma livsstil! 
Jag tappade helt greppet. Jag tror att det blev för mycket. Jag pressade mig för hårt att springa varje dag och jag åt nog lite för lite också. Så bara pang så satt jag i klistret och åt godis! :S Man mår så sjukt dåligt! Jag bara längtade tills jag tog mig i kragen igen! Varje dag. Men det tog mig två veckor att verkligen göra det!
Jag antar att jag behövde det. Det låter illa.. Men jag har ju hållit på i ca 10 månader med LCHF. Jag kanske behövde fylla på med kolhydrater haha. Ne men jag ursäktar inte att jag släppte taget, men jag förstår lite varför det blev så.
Men nu så! 
Jag insåg även att det har blivit alldeles för lite grönsaker senast tiden, typ senaste halvåret ;) Så jag har bestämt att jag ska köra GI i ca en månad eller så. Sen går jag tillbaka till LCHF! :) Det är ju enklare för mig med LCHF eftersom att jag vet mer om det och har kört med det längre. Men innan mitt snedsteg på två veckor så hade jag stått still i vikt ett tag och jag känner att jag ska prova GI ett tag, först och främst för att få i mig mer grönsaker, men också för att försöka få igång förbränningen :)

Men jag kan ju säga er att jag inte riktigt vill väga mig efter dessa två veckor! Fifan, inte värt det alltså!
men skyllmig själv ;) Nu blir det skärpning hörni! :)

Sommar 2011


November 2011


Paus

Har tillfälligt tappat orken. Men nästa vecka kommer jag tillbaka!
Keep up the good LCHF-lifestyle!

RSS 2.0