ser hum

Idag har jag varit på jobbet, fått lönespec som gjorde mig ganska glad! :D Men lite vill ha mer, så är det ju alltid haha. Men imorrn blev mitt pass förlängt, så det var ju bra! :)
Var på gymmet efter jobbet och cyklade intervall 25 min, sen sprang jag 5! Styrketränade lite också! Är less på gäddhänget haha :p Sen nudlar såhär dagarna innan lön! :p


 

Mitt hår har blivit sjukt slitet! :/ Det känns typ jättetorrt och.. slitet! Nu den 25:e ska jag köpa nått bra serum! Någon som har ett bra tips på nått? Jag har använt 100% Pure Coconut hittills. 
 
 
 
Men jag har hört massa bra om Proffs Moroccan Oil är bra? Man kan typ köpa den på H&M och sådär.
 


 
Men jag vet inte, jag tror på det att man får det man betalar för! ;) Så jag ska leta vidare ;p
Kanske nått sånt här? Ekologiskt för 400:-? Äe då gör jag hellre själv! ;)


 
Eller, jag tropr säkert att det slutar med att jag köper det haha! Men jag känner en kvinna som gör eget balsam och så, som jag ska fråga om hon kan göra lite åt mig! Kan ju passa på att fråga om hon gör oljor också! :p

Men det här, vad tror ni? Rip-off eller kan det funka? 250:-

 

Skyddar håret mot klyvning! Glycerinbaserat serum som skyddar håret mot topiska faktorer bakom uttorkning och mekanisk påfrestning (luft, sol, daglig borstning), de främsta skälen till klyvning.

Risproteiner har en enastående gynnsam effekt på hårets elasticitet och styrka. Det naturliga hartset chitosan bildar en följsam skyddsfilm, medan provitamin B5 lätt tränger in i hårstrået och tillför långvarig fukt.

 


Allt låter så bra i teorin... :p


Lack

I Fredags blev det utgång med mina fina vän! :) Inget fylle/bakiskäk som jag brukar köra :p Det blev vin och nån öl. Inte jättebra, men grymt mycket bättre än hur det brukade bli :p Sen är jag i princip aldrig ut längre! Så det fick gå för den här gången ;) 
Men det kompenserar jag med en kväll för mig själv, bada, fixa naglar och bara ha en kväll för mig själv :) Skönt!
Imorrn jobbar jag kväll, så det blir gymmet på eftermiddagen direkt innan jobb! Känns så skönt att ha tränat innan man börjar jobba! Man får en mycket bättre attityd mot kollegor och kunder! :)

Bästa nagellacket tycker jag! :) Det håller längst och spricker inte, av de jag har provat!
Och penseln är bred och jättelätt att använda och det blir lätt att få det snyggt!
Har ni något bättre märke som ni använder? :)
 
 
Jag använde det gråa längst till höger som en tok förra sommaren,
riktigt snyggt! :)

Form

Jaa, jag har ju börjat blogga igen. Blir inte sjukt ofta, men litegrann :p Har ju haft uppehållet, så jag är lite ringrostig. Det är kanske inte jätteintressant att läsa om att idag har jag tränat, jag åt det här.. men jag bloggar mycket för min egen skull :) Jag är ändå förvånad över läsarantalet. :) Positivt alltså :p 
Som sagt, bloggar för min egen skull. Men även för er! Jag kämpar ju för att ni ska kunna se resultat! Men jag vet ju att det skulle vara roligare för er om jag hade en liten spalt på sidan där jag kunde kryssa över Nuvarande vikten när jag gått ner ett kilo. 93 92 91.. till exempel :p Men jag har slutat väga mig. Det sätter press, vilket är bra, men det sätter även en onödig negativ press som jag inte pallar. Om jag tränat och gått upp kg i muskelmassa (jag har i generna att lätt lägga på mig vikt i muskler) och ser på vågen att jag gått upp i vikt och sen att det inte går neråt blir jag less och slutar. Det var väl ungefär så det blev nu när jag hade uppehållet. 
Därför kära läsare väger jag mig inte :p
Men jag hade ju kunnat mäta midjemåttet? Samma sak där, nästan! Magen är den som sist blir liten. Den minskar, men den minskar sist, saktare än övriga kroppsdelar. Och jag känner lite att visst jag går ner i vikt, men av erfarenhet vet jag att det inte går lika fort som jag vill att det ska göra :p

Men ja! Resultat är jättekul att se! Men istället för att lägga upp vikt och midjemått så ska jag försöka göra den här bloggen roligare genom att fixa mer, bättre bilder och tips på olika tränings-/hälsorelaterade grejer :) Och nu betonar jag hälsa. För hela kroppen. Om det nu ska vara en bra peelingcréme eller ett bra hälsotillskott för håret! :)

Ha en bra dag folk! :D Nu drar jag och tränar! :)


Vad är er favoritträningsform?


Crosstrainer?
 

Kampsport?
 
 
Stepup?
 
Yoga/pilates?
 
Spinning?
 
Dans/Zumba?
 
Jogga/springa?
 
 
Nu tog jag inte ens med hälften av de vanligaste träningsformerna!
Vilken är din favorit? :)
 
 

Bra start!

Igår blev det 30 min intervallcykling! :) Jag hade inga problem alls att inte äta socker. Socker är ju den stora boven i mitt liv, usch! Men igår började jag dagen med bra mat, tog en promenad till gymmet 30 min, cyklade intervall 30 och gick hem, 30 :) Kände mig verkligen lätt som en fjäril i hela kroppen. Kändes som att en sten togs bort från axlarna, nu har jag äntligen kommit igång igen! Jag gick på Willys igår också, köpte massa lowkcal-mat :) Åt kebabsallad till middag och unnade mig en cola zero. Hush, don't tell!

Borde väl hålla mig till ganska långsamma kolhydrater, men idag åt jag två fullkornsmackor med kalkon och sallad :) Det var gott! Men jag ska träna 40 min idag tänkte jag. 
Måste dra nu illvasst för att hinna hälsa på min kompis innan träningen! :p Ha en bra dag alla! :)

 

High for low

Jag har velat mellan LCHF och low fat. Jag har ju som sagt ätit vad jag behagat senaste månaderna. Och nu har jag velat vad jag ska äta, så jag har fortsatt äta det jag behagar :p Men nu är det slut på det!
Jag ska köra med LCHF. Men under tiden jag kör detox från socker så räknar jag kalorier. Kör med det en vecka max. Sen blir det LCHF. :)
Idag blev det havregrynsgröt med blåbär + en fullkornsmacka med kalkon.

Nu sticker jag iväg och tränar! :) Ciao!

RSS 2.0