Chicken

Idag låg jag och drog mig i tre timmar typ haha :) Så det blev lunch för mig det första jag åt :)
Kycklinggryta (har typ slut på grädden och svampen så det blev typ mer gräddstekt kyckling och grönsaker :p)
Och jag vet, jag vet. Morötter och majs, ajabaja. Men jag tänkte att jag åt ju ingen frukost så jag kommer hålla mig under 20g carbs ändå :)


Jag ska börja träna också. jag har inte kommit igång än. mina springskor är för små också :( Så jag måste typ gå in dem innan jag börjar springa. Får sådana extrema skavsår annars.. Men jag ska börja göra armhävningar och situps direkt på morgonen också, annars blir det typ inte. Armhävningar är bra för gäddhänget! ;)


Svampsås LCHF

Jag har ingen aning om hur mycket jag väger just nu. Har inte vägt mig sedan sist. Men jag har garanterat gått ner mer, det känns :) Och det känns riktigt bra just nu, för nu bor jag på 'landet' haha. På en gård 2.5 mil från närmaste affär, så jag har den maten jag har köpt och kan inte köpa onyttigheter! ;P Förut åt jag ju hallon och grädde minst två gånger i veckan. Nu har det snart gått 2 veckor utan nått sånt :) Äter bara typ kött och sås och  kyckliggryta:
Kyckling
Grädde
Arrowrot till redning
Champinjoner
Lite wokgrönsaker (inte mycket, det brukar ofta vara morötter och majs i)
Kryddor
Soja

Sen har jag ätit kött och svampsås (min favoritLCHFmat)
Kött (obviously)
Hela champinjoner på burk (Jag brukar dela dem i stekpannan)
Grädde
Arrowrot
Massa olika kryddor! :)
Soja


 Ska börja sköta mig med uppdateringen nu! :)


Slut på pengar!

Igår fick jag helt slut på pengar. Jag har inte ett öre. Därför är det bra att ha grejer hemma! :p Idag åt jag ägg och majonäs, på low carb-bröd! :> Underbart! Gott som bara den! Nu har jag tagit upp lax ur frysen som jag ska ha till middag :> Sen är det helt ärligt tomt på mat hemma. Det har aldrig hänt förut haha. Arma fattiglapp :>


Blåberry

Idag blev det en burk tonfisk i olja till frukost! Allt jag hade råd/tid till :p Men jag tycker mer om tonfisk i vatten, men jag tänker på att man ska ju inte bara äta kött utan även lite fett så... Min bror hade lämnat en hundring hemma hos mig som jag såg när jag kom hem! Snällare bror kan man leta efter<3 Så nu ska jag köpa majonäs. Jag har lite ägg hemma och med majonäs blir ägg ätbara iaf :p Fett och protein, så det ska vara! ;)
Jag har bojkottat 86%chokladen och hallon/blåbär m. grädde nu. Jag hamnade i en ond cirkel där jag åt nått av det varje dag. Om jag ska nå min målvikt (-17 kg) till i höst så får jag ta och prioritera! ;p

Lev hälsosamt!

Kubb

Idag blev det samma mat som igår, kött och champinjoner. Lyxade till det med lite smör på sidan ;> Nu vet jag inte riktigt om jag har nån mer mat hemma :/ Lite yogurt kanske... Men slut på pengar har jag också haha, så imorrn blir det till att åka till morsan och snylta lite :p
Har nyss tränat 30 min cykel och småstyrketräning haha :p Jag vet inte riktigt om jag tycker att man kan kalla 20 armhävningar + 20 situps för styrketräning liksom ;>
Nu blir det kubb med fina vänner! Känner att jag helst vill spela brännboll så att man tränar lite där också ;>


Natträning

40 min cykling m. armhävningar och situps!
Vilken nattfilur jag är! :>

Lite väl mycket muskler på den här tjejen dock ;>



Katherine Moennig

Jag har alltid imponerats av Katherine Moennigs kropp. Ett tag var jag så attraherad av henne att jag ville se ut som henne haha! Men jag gillar magra tjejer, jag tycker att det är fint. Men det ska vara tränat smal, precis som hon är. Hon är precis på gränsen till mager, men är fortfarande inte det. Hennes armar, åh!<3 Vältränade, smala armar. Inte för taniga, inte för tränad. Hon är tamigtusan nästan fulländad.
Men, jag känner ändå inte att jag vill ha hennes kropp längre ;> But still, så blir jag jätteinspirerad av att titta på bilder av henne! Jag tycker fortfarande att det är snyggt, därför dedikerar jag detta inlägget till henne.
Sexy lady! Minst sagt.

Grädde

Det blev gräddstekta champinjoner till middag istället! :) Kött på det! ..kanske en skvätt sprite zero! ;>
Egentigen ska man väl hålla sig undan lightprodukter, men det är så nedrans gott! :<
Men men, jag går ner i vikt i alla fall så ;>

En produkt jag nästan alltid har hemma är just grädde! Man kan göra massa gott med det och det är kolhydratsnålt :) Ägg är också bra att ha hemma. Visst, nu är inte jag ett så stort fan av ägg, men om man inte har (har råd med ;>) annat så kan man göra ganska mycket mat på ägg. 
Kött i frysen har jag nästan alltid. Då är det hellre att man lagar någon mat med kött istället för att gå på affären och köpa nått annat.. Eller, som jag gör, inte äter alls. Om jag inte har någon mat hemma och inte orkar göra nått åt det så låter jag bli att äta den dagen. Vilket inte är bra. Förbränningen går långsammare, och hinner sedan inte med när man väl äter. Så just nu har jag lite kyckling, lax och röda köttbitar (vet inte riktigt vad just det köttet kallas haha!) i frysen. Om jag inte hade haft det hade jag kanske gått och köpt en tonfiskburk på Willys och inte ätit mer än så. Då hade jag gått miste om det här mumsiga, som jag lagade till idag :D

Köttbitar med svartpeppar, soja och cayennepeppar m. champinjoner i grädde, kryddat med grillkrydda, (bara lite - högt kolhydratinnehåll) soja och lökpulver. Redd med arrowrot.

 



Champ

Idag blir det champinjoner till frukost! :) Jag har lite dålig ekonomi för tillfället så det blir konservburkchampinjoner ;> Om jag inte var så lat om morgnarna (mitt på dagen! :S) ..när jag vaknar, så hade jag rusat på affären och köpt grädde och gräddstekt dem! :> Jättegott! Jag brukar ta i lite arrowrot också så att det inte blir så blaskigt, sen lite krydda. Soja och chili eller nått :>



Bullens

Freakedy frak vad duktig jag har blivit på att uppdatera! :>
Idag blir det Bullens Pilsnerkorv! En korv innehåller lite mindre än 1g kolhydrat! :> Så det blir nog till att äta hela burken! ;) Om jag orkar, förmodligen inte men. Om jag har räknat rätt så innehåller den 7.3 kolhydrater! Mindre än halva dagsintaget! (20g) Sprite Zero på det så!
MUMS!



Cykla

Jag tog och tränade lite på kvällskvisten! :) 40 min cykling.
Sjukling som jag är så tycker jag att jag gjorde det bra! :)

Min träningsoutfit :D

...

Min köttfärssås! Den blev god som bara den! :) Jag la till cayennepeppar :)


Köttfärssås LCHF

Jag kan ju säga som såhär, jag är en godisgris! Haha :) Idag har jag verkligen varit intesåhälsosam (Det känns som att jag säger det varje gång jag uppdaterar :o) Ne men jag hann inte med frukosten idag och sen när jag kom hem så hade halva dagen gått så jag tog och köpte en 86% choklad. Den innehåller nästan exakt vad man får äta på en dag. Så jag köpte en sån och lite grädde till (som sagt, godisgris! udda combo kanske, men ;>) Det är gott och ta lite grädde på en bit choklad och äta! :)
Jag hade ju tänkt äta nästan hela chokladen men jag åt bara halva. Så jag ligger kanske på 15g idag (man måste räkna med grädden! ;p) Så jag tror jag ska göra lite köttfärssås! :) Mums!

Köttfärssås
Köttfärs
Vispgrädde
Krossade tomater
Soja
Svartpeppar & salt
De som gillar lök kan ju ta med gullök också. Jag kom på det nu när jag googlade bilden på köttfärssåsen haha. Men jag har aldrig tänkt på det :)

Det blir såklart godare med tomatpuré, men det brukar ligga på 17g kolhydrater per 100 g (ca 1 dl) så det blir ganska mycket. Jag brukar använda Willys egna märke G garant, krossade tomater. Som bara innehåller 3.3g per 100 :)



RSS 2.0